Tre rasister i SD:s ledning – uteslutning?

Riksdagsledmöter och medlemmar i Sverigedemokraternas ledning har uttryckt sig rasistiskt, sexistiskt, kvinnoförnedrande och föraktfullt i samband med att de också angrep en starkt berusad man. Själva angreppet på mannen har vi sett på film förut, men de verbala övergreppen på den berusade mannen, på omkringstående vittnen och komikerna Soran Ismail har inte tidigare varit allmänt kända.

Sverigedemokraterna har utlyst nolltolerans mot rasism och den typen av beteenden som partiets ekonomisk-politiske talesman Erik Almqvist, den rättspolitiske talesmannen Kent Ekeroth och Christian Westling ägnar sig åt på det filmklipp Expressen lagt ut på nätet. Dags för en uteslutning Jimmie Åkesson?

Intressant?
Bloggat: Moberg, Annarkia, Röda Malmö,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

PS 11:51. Erik Almqvist slängs ut ur SD:s partiledning. Ekeroth näste man till rakning?

Advertisements

5 Replies to “Tre rasister i SD:s ledning – uteslutning?”

  1. Ja, eller så är det bara Jimmie som rensar bort konkurrenter, precis som Hitler gjorde sig av med SA?

Kommentarer inaktiverade.