Järnrörsmaffian – Kent Ekeroth, Christian Westling och Erik Almqvist

Det här är mitt land

De tre sverigedemokraterna som angrep en berusad man, slängde ur sig rasistiska och sexistiska påståenden visar sig också ha angripit en ung kvinna och beväpnat sig med järnrör vid samma tillfälle. När de hörde polissirener blev det inget med att använda järnrören mot den berusade mannen eller mot några åskådare. Dags att slänga ut den våldsamme  järnrörsmannen och fascisten Kent Ekeroth också? Igår fick Almqvist lämna, idag Ekeroth?

Det är samtidigt också uppenbart att Jimmie Åkesson och Björn Söder inte har några invändningar mot de uppfattningar och den rasism och den sexism somde tre ledande SD-medlemmarna uttryckte vid tillfället. Åkesson och Söder har känt till innehållet i filmen i två år, men inte agerat. De delar alltså uppfattningar. Erik Almqvist kastas inte ut på grund av sina åsikter, sitt våld, sin sexism, sin rasism utan för att det kommit ut att han är en komplett stenåldersmänniska. Att det blivit känt genom filmen, att filmen kommit ut till allmänheten är det som fått Åkesson att agera, inte innehållet. Dags för Åkesson att avgå? Dags för Söder att avgå?

Intressant?
Bloggat: Röda Berget, Röda Malmö, Högberg, Annarkia,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

PS. 14:05: Kent Ekeroth fortsätter ljuga. Andra fortsätter hylla rasism, sexism och våld.

Advertisements

3 Replies to “Järnrörsmaffian – Kent Ekeroth, Christian Westling och Erik Almqvist”

Kommentarer inaktiverade.