49 ouppklarade mord – minst 16 gangstermord

En stor del av de ouppklarade morden i Göteborg är mord som kan knytas till gangstermiljöer. Det handlar om mord i kriminella miljöer. Mord som oftast sker med skjutvapen. I minst ett av de fallen så har man sannolikt skjutit fel person. Det gäller Alexander Wallberg på Spaldingsgatan i Johanneberg.

Andra uppmärksammade gangsteranknutna mord är mordet på Xheladin Purava på Erik Dahlbergsgatan, mordet på en 23-åring på Önskevädersgatan i Biskopsgården, dubbelmordet i Bergsjön på två gangsteranknutna män, Diler Aziz och Raouf Asadi, ett dubbelmord i Gunnilse på Elie Toumassian Jbeili och Zohir Boujrad, mordet på en 26-åring på Briljantgatan i Tynnered, mordet på Sina Mansouri på Kungsportsavenyn och ett mord i Kvillebäcken på 36-årige Christian Sabel.

Det handlar om 16 skjutvapenmord som med all sannolikhet är gangstermord. Säkerligen är det så att flera av de olösta knivmorden också är gangstermord så det kan vara så att gangstermorden står för uppemot hälften av de olösta morden i Göteborg.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements