Bevare oss för Götblad

Även om hennes namn börjar på samma bokstäver som Göteborg så kan jag inte se att det på något sätt kan vara positivt med Carin Götblad som polismästare i Göteborg. Hennes karriär har kantats av konstiga utspel, skandaler, problem och korruptionsanklagelser. Inte heller lyckades hon göra stockholmspolisen till en väl fungerande polis, istället är det känt som en mycket problematisk och till viss del överdrivet våldsam polis. Med Götblad som chef i Göteborg är jag rädd att den utveckling mot en bättre polis, mindre våldsam men fortfarande effektiv, som vi sett i Göteborg avstannar. Det finns ju dessutom betydligt bättre alternativ bland dem som sökt. Exempelvis Klas Friberg, idag chef för rikskriminalen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Gerd_P

    Nu fick jag skrämselhicka -henne vill vi inte ha hit. 
    Så som hon misskötte sej i Stockholm efter 2001, herregud. Stockholms poliskår misshandlade antifascistiska ungdomar så flisorna flög ur kindbenen på dom, i år efter år. Hon hade så lite pli på dom gamla brutala befälen så det fanns ingen anledning att tro att hon ens hade vilja till dialog och hyfsat uppförande mot ungdomar.
    Men himmel, skona oss från den kärringen!

  • Jag har modererat bort en kommentar avsedd att var ironisk. Men ironi fungerar dåligt på nätet och istället blev den enbart provokativ.