Alltid kul på Hells Angels-fester?

En fest i Kungälv spårade tydligen ur lite. Folk började slåss med basebollträn och andra tillhyggen. När alkoholen går in går vettet ut. Det är inte direkt okänt. Det hela hade väl knappast heller uppmärksammats som en stor nyhet i GP om det inte hade utspelat sig på en fest anordnad av en förening som uppges vara supportergrupp till Hells Angels. Om den aktuella föreningen verkligen är det är oklart i nuläget. Inga större skador ska ha drabbat någon person och polisen avlägsnade två från platsen på grund av fylla samt tog upp en anmälan om misshandel.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

PS 18:24. GP har editerat bort alla referenser till Hells Angels i sin artikel. De var alltså sannolikt ett påhitt. Det mesta tyder på att det handlar om en raggarklubb.

Advertisements

2 Replies to “Alltid kul på Hells Angels-fester?”

Kommentarer inaktiverade.