Ung man skjuten vid skottlossning i Rödbo

Vid niotiden på lördagskvällen (igår) sköts en ung man i benet och axeln. Han träffades av tre skott, skottlossningen skedde inomhus i ett hus i Rödbo och polisen uppger att det inte sköts av misstag.

Det är den andra skottlossningen på kort tid i Göteborg. Häromdan sköts en tonåring i Tynnered. Det var helt säkert nån slags gangsteruppgörelse, en varning eller en bestraffning.

Vad det handlar om i Rödbo, en slags förort till Kungälv, fast beläget i Göteborgs kommun, är mer oklart. Men oftast när skjutvapen är inblandade så är det ju frågan om en uppgörelse mellan kriminella. I motsats till Tynnered är det äldre villaområdet Rödbo inte direkt känt för att vara ett problemområde. Huset där skottlossningen ska ha ägt rum används för nån typ av social boende och är känt av polisen som tidigare. I huset bor enligt uppgift personer som är kända av polisen för mindre brott.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Ung man skjuten vid skottlossning i Rödbo”

Kommentarer inaktiverade.