Rödboskjutningen – hämnd från HA?

När en 23-årig man i Rödbo sköts med 3 skott, i axeln och i bägge benen, var det en hämnd för ett bråk på annandagen. Bråket ägde rum på en fest anordnad av en raggarklubb, Rightback. Enligt uppgifter ska den 23-årige mannen ha varit där och hamnat i bråk med personer som har kopplingar till Red & White Crew, en supporterorganisation till Hells Angels.

Minst en av de personer som angrep 23-åringen när han sköts bar en väst med MC Swedens emblem på. En sådan väst bärs av prospect-medlemmar i Hells Angels MC. Den misstänkte skytten ska enligt uppgifter vara prospectmedlem i Red & White Crew.

Inte helt oväntat så har skjutningen i Rödbo kopplingar till organiserad brottslighet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements