Skottskadad i november – nu dödad

I november förra året sköts en man på Saturnusgatan i Ödåkra. Mannen sköts inne i sitt radhus av någon som stod utanför. Han skottskadades svårt, men inte livshotande. Orsaken till att han sköts har aldrig framkommit.

Idag morgonen hittades den 34-årige mannen död på en åker invid en mindre väg vid Rosenlunds gård strax utanför Mörarp. Mannen hade då varit försvunnen sen söndag eftermiddag och anmäld försvunnen av frun vid tiotiden på kvällen. Polisen är intresserade av vittnen och vittnesmål, bland annat om huruvida man sett mannen eller mannens bil under söndagskvällen. Den aktuella bilen är registrerad på en bilfirma, men den skjutne mannen har ingen anknytning dit. Men han har anknytning till en annan bilfirma, Bilparadiset i Helsingborg, och har köpt bilen från den först nämnda firman helt nyligen. Bilparadiset i Helsingborg ligger i just Ödåkra där mannen också bodde.

Sannolikt har ju mordförsöket och mordet med varandra att göra. Man kan ju också misstänka att det hela har med nån form av organiserad brottslighet att göra. Innan han blev skjuten i november var mannen inte känd för polisen annat än för bagatellartad brottslighet som gett böter. Orsaken till att någon velat se mannen mördad är fortfarande höljd i dunkel.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements