Skottlossning i centrala Stockholm

Det ska enligt vittnen ha utbrutit skottlossning under natten mot idag utanför porrklubben Club Privé på Roslagsgatan i Vasastaden, centrala Stockholm. En person ska ha avlossat flera skott mot klubben och sedan avlägsnat sig från platsen. Polisen betraktar det hela som mordförsök.

Porrklubben ägs idag av Michael Badelt som vad jag förstår är nära vän till en tidigare ägare, Mille Markovic. Såväl Badelt som Markovic är välkända i brottsliga sammanhang. Mest känd är dock Markovic för sina påståenden om bilder på kungen med lättklädda damer. En period ägdes också Club Privé av en före detta polis. Poliser förekommer även i andra sammanhang kring Club Privé, Badelt och Markovic.

Om skottlossningen har något med ägarna av porrklubben eller med porrklubben i sig att göra är okänt. Det kan ju lika gärna handla om en uppgörelse mellan två besökare.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Skottlossning i centrala Stockholm”

Kommentarer inaktiverade.