Skottlossning i Hammarkullen

Under fredagseftermiddagen ägde en misshandel alternativt ett rån rum på Hammarkulletorget. Händelsen tros av många ha varit det som utlöste skottlossningen kvällen igår vid Hammarkulleskolan. Vid skottlossningen var ett tjugotal personer närvarande, kanske uppemot 30 personer. Flera personer ska ha varit beväpnade och det kan ha varit flera som skjutit. En peron blev skadad och uppsökte sjukhus på egen hand. Polisen har rubricerat händelsen som mordförsök alternativt dråpförsök.

Enligt rykten ska det röra sig om en motsättning mellan familjen Alikhan och somalier, men detta är ännu så länge obekräftade uppgifter. Det lika gärna ha med andra motsättningar att göra. Skjutningar och mord i Bergsjön under senare tid har ju haft kopplingar till Naserligan och det finns väl möjligheter att också denna skottlossning har det.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements