Bemanningsföretag och orimlig arbetskraftsinvandring är problemet

Orimliga regler parat med bemanningsföretag är det som bäddar för att invandrad arbetskraft ständigt utnyttjas genom dåliga löner och dåliga arbetsvillkor. Det senaste exemplet är ett grossistföretag i Göteborg som importerar asiatisk mat, Asian Foods. Företaget ägs av Kim Thong Trinh som anställt kineser slavliknande villkor. Han har dessutom uttalat sig extremt föraktfullt om sin anställda och jämfört dem med hundra som biter sin husse/matte. Enligt fackföreningen kan företaget vara skyldig de anställda flera miljoner.

Det rimliga för att förhindra sådant är förbud mot bemanningsföretag och fackligt veto när det gäller arbetskraftsinvandring.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Bemanningsföretag och orimlig arbetskraftsinvandring är problemet”

Kommentarer inaktiverade.