Högerextremister står för större delen av det politiska våldet

Vänstern för lite grann och islamister för ingenting. Detta så länge vi snackar om Sverige alltså. De rapporter som tagits fram regelbundet från Säpo och numera från Brå visar entydigt att högerextremister står för 10 gånger mer våld än vänstern. Varje år mördar nazister någon person i politiskt motiverat våld. Vänstern har inte dödat nån sen andra världskriget. Fakta är entydiga.

Tillfälligtvis kan det förekomma att vänsterfolk förstör folks lägenheter, hotar, förföljer och misshandlar folk. Det är metoder som inte kan försvaras och det är inte på något sätt acceptabelt att sverigedemokratiska politiker angrips i hemmet eller förföljs. Inte på något sätt. Det för inte kampen framåt. Det leder inte till nåt positivt utan till motsatsen. Det finns ingen anledning att använda den typen av metoder mot sverigedemokrater. Sådant skadar vänstern mer än det skadar extremhögern.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

PS. Även i en del andra länder är högerextremister mycket våldsamma.

Advertisements

2 Replies to “Högerextremister står för större delen av det politiska våldet”

Kommentarer inaktiverade.