LLC Virma

Del 22 av 29 i serien Ryska fiskeriföretag

Virma Fishing Collective är ett fiskeriföretag i Murmansk som äger enligt ryska skeppsregistret minst 4 trålare, eventuellt 5. Dessa är (Olenino på 1 898 ton, Sergey Makarevich på 3 834 ton (sannolikt skrotad), Sevryba-1 på 1 448 ton, Nikolskiy på 841 ton och Pegas på 803 ton (skrotad). På andra sajter finns ytterligare båtar upptagna som ägda av Virma, exempelvis Olenty på 1 898 ton och Dobrovolsk (funnits två båtar med namnet, de finns inte längre).

Sevryba-1 uppges på en del sajter ha JSC Sevryba som ägare. Sannolikt finns det nån koppling mellan JSC Sevryba och Virma. Sevryba verkar i huvudsak vara ett fiskhandelsföretag. Hos ryska skeppsregistret går det inte att återfinna nåt bolag som bara heter Sevryba, däremot Sevrybkomflot som enligt registret är ägare till en båt vid namn Starobelsk på 739 ton och Sevrybflot som ska vara ägare till båten Zaliv Petra på 748 ton. På andra sajter har den senare båten en helt annan ägare, Dalrybflotprodukt som hör hemma i Magadan vid Ochotska havet i Asien.

I slutändan är det sannolikt så att Virma äger 3 fiskebåtar och Sevryba en eller två båtar.

Virma uppges vara en av anbudsgivarnaArkhangelsk Trawl Fleet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , , , ,

Powered by Qumana

Series Navigation<< JSC RobinzonMurman Fishing Collective >>
Advertisements

2 Replies to “LLC Virma”

  1. Pingback: LLC Virma | Njord

Kommentarer inaktiverade.