Dubbelmord i Biskopsgården

Två män sköts inatt ihjäl på eller i närheten av Väderilsgatan i norra Biskopsgården. Enligt vittnen avlossades ett stort antal skott. Möjligtvis på flera platser än en.

Två skjutna män fördes med ambulans till sjukhus och har bekräftats döda. Polisen har hämtat fler personer till förhör, men det finns ingen formellt gripen eller misstänkt. De skjutna är en 17-årig pojke och en 28-åring man.

Det råder knappast något tvivel om att det handlar om en uppgörelse i kriminella kretsar. Efter att sådana uppgörelser under ett par år, i Göteborg, inte handlat om att i första hand döda motståndare utan bara varna och märka har det i år varit flera mord och skottlossningar där syftet varit att döda.

Mordet skulle kunna ha koppling till mordet i Tynnered nyligen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements