Ledande medlem i Backagänget gripen

En person som anses vara ledande i det så kallade Backagänget greps tisdagskvällen. Han stoppades när han färdades i en bil. Det skedde i närheten av Prologgatan i Backa. Mannen greps och fördes till polishuset på Skånegatan. Polisen ska också ha genomfört en undersökningen kring den lägenhet där mannen brukar uppehålla sig. Det är okänt om gripandet av mannen har något med det senaste våldet i Biskopsgården att göra.

Morden och skjutandet i Biskopsgården har enligt en del uppgifter med en konflikt mellan Backagänget och ett gäng i Biskopsgården att göra. Om detta stämmer så är det troligen så att nåt gäng i Biskopsgården är allierade med det så kallade Backagänget. Detta eftersom alla måltavlor för skjutandet varit personer från Biskopsgården. Just nu tycks den gripne mannen dock enbart vara misstänkt för vapenbrott.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements