Göteborg: Sex anhållna för skottlossning

Sex unga män anhölls igår för en skottlossning som ägde rum på onsdagen. En person fördes till sjukhus i samband med skottlossningen. Utöver det är polisen sparsam med information.

Om någon av personerna kan knytas till tidigare skottlossningar i stadsdelen är oklart. Enligt en del uppgifter ska dock ett av de brödrapar som kan knytas till tidigare skjutningar i Biskopsgården också kunna kopplas till denna skottlossning.

Total har det varit 50 skottlossningar detta år i Göteborg, vilket är lika många som det var under hela 2011 eller under hela 2012. Antalet som dödats med hjälp av skjutvapen är 8, ungefär lika många som det mördades med skjutvapen per år under åren 2006-2009.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Göteborg: Sex anhållna för skottlossning”

Kommentarer inaktiverade.