Anglosaxisk rasterrorism

Avsikt att förintaBoktips
Sven Lindqvist
Avsikt att förinta
Albert Bonniers förlag

Anglosaxisk rasterrorism

Kort, glödande och faktaskarp.  Sven Lindqvist gräver i denna artikelsamling fram skrämmande och främmande berättelser om västdemokratiernas statsterrorism och folkmord. Inte minst vilka illdåd de ”frihetsälskande” anglosaxarna i USA, England och Australien begått mot icke-vita folk de ockuperat, förödmjukat och skändat.

I Australien utplånades hundratals små nationer. I Filippinerna sa jänkarna att ”Det blir ingen fred förrän niggrerna är lika döda som indianerna” (artikel refuserad av DN). I brittiska koncentrationsläger i Kenya blev svarta ”slagna, piskade, våldtagna, brända och tvingade att äta skit och dricka piss…” – samt ”äta sina egna testiklar”.

Hans Norebrink

Läs mer: SVD, Kulturen, EX, KB, AB, DB, GP, NT, Knuff, Långsam, JT, VSF, AP, Görans Tankar,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Bokus

Adlibris 

Advertisements