Avklädd vänster

PopvänsterBoktips
Popvänstern
Erik Zsiga
Timbro

Avklädd vänster

Visst är detta en lättviktig moderat bok om vänsterns tomma tunnor som skramlar mest.

Men även en härlig spark i baken på alla unga, intellektuella och kändisar som bara leker vänster som attityd, machostil, föräldrauppror, uppmärksamhetskamp, subkultur, kläd-musik-mode, trendnisseri och fjunig unghannig mopsighet.

Som är okunniga, konservativa, intoleranta, politiskt korrekta och allmänt fula i munnen. Bra skrivet.

Hans Norebrink

Mer: Sydsvenskan, AB, SVD, EX, Blaskan, Google, Yelah, Smedjan, LM, SMP, ArbB,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Avklädd vänster”

  1. En kommentar till Hans recension. Många av de personer som Zsiga kallar popvänster är inte vänster öht. De är snarare socialliberaler/socialdemokrater. Recension blir lite konstig när den inte tar upp detta.

    1. Hans Norebrink svarar mig så här:

      ”Håller med om kritiken av ”Popvänstern”, att jag hade kunnat vara tydligare. Men jag säger ju leker vänster, det vill säga att de egentligen inte är det, men har en popradikal yta i olika frågor.”

Kommentarer inaktiverade.