Det är bra att börja dagen med kaffe

Kaffe är hälsobringande. Bra för hjärnan, bra mot hjärtsjukdomar och bra mot cancer. Dessutom förbättrar det sannolikt minnet. Därför är det bra att börja dagen med en rejäl kopp kaffe. Det är svårt att inte göra, för då kommer huvudvärken.

För. Kaffe är också en drog som skapar beroende. Utan kaffe. Sluta med kaffe och huvudvärken kommer. Efter nån dag eller två går det väl över, men varför sluta när det i grunden är bra att dricka kaffe.

Även te och kakao är säkert bra att dricka. Har säkert nyttiga effekter. Om det inte är för mycket socker i chokladdrycken vill säga. För socker tycks vara ett ämne som i stort sett saknar nyttiga effekter även om vi behöver det.

Men en kickstart med hjälp av kaffe på morgonen. Det är onekligen nåt bra.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements

One Reply to “Det är bra att börja dagen med kaffe”

  1. Koffein orsakar även dödsfall och kan utlösa psykoser, något som jag finner ironiskt när man ser förbudsivrare demonisera cannabis samtidigt som de sörplar i sig en kopp kaffe 😀

Kommentarer inaktiverade.