En konspirationsteoretikers syn på maffiamordet på Markovic

Mille Markovic

Mille Markovic

En äkta konspirationsteoretiker nöjer sig naturligtvis inte med den enkla förklaringen att Mille Markovic mördats på grund av konflikten kring porrklubben Privé eller för att han i andra sammanhang retat upp nån gangster från det forna Jugoslavien. Inte den enkla, utan ett par enkla orsaker finns alltså. För en konspirationsteoretiker duger förstås inte såna förklaringar när det faktiskt finns två möjliga konspirationer som kan ha lett till mordet på Markovic.

Den ena teorin inkluderar polisen, den andra kungen och hans kompisar.

Det är känt sen länge att en polis, idag en före detta polis, arbetat åt Michael Badelt, den person med vilken Markovic haft konflikten kring porrverksamheten. Enligt Markovic ska det dock vara omvänt, Badelt arbetar åt polisen. Kanske lyckade Markovic till slut hitta ett bevis för detta varvid polisen lät röja bort honom. förts såg de förstås till att Markovics egna övervakningskameror togs bort. Eventuellt anlitade man nåt proffs från det forna Jugoslavien för jobbet. Badelt behövde då inte vara inblandad och pratar därmed sanning när han hävdar att han inget vet om mordet och inte har med det att göra. Naturligtvis är detta bara en konspirationsteroi och den saknar sannolikt all form av sanningshalt.

Den andra konspirativa teorin är att Markovic faktiskt innehade ett äkta foto på kungen och/eller nån av hans kompisar ihop med prostituerade på en av porrklubbarna. Kanske rentav några kompisar. Detta foto har använts för utpressning mot dem. Kanske har de till slut tröttnat, återigen kontaktat Milan Sevo och hans livvakt (tidigare eller nuvarande har jag ingen koll på) Daniel Webb varpå någon hyrd mördare förpassat Markovic till dödsriket. Även denna teori saknar förmodligen all form av sanning men det är ju en guldgruva för konspirationsteoretiker av alla möjliga slag.

Det går säkert också att kombinera de två teorierna till en allomfattande jättekonspiration orkestrerad av Illuminati.

Läs också: Mille Markovic och Michael BadeltMilan SevoKungen och Milan SevoNovagruppen och den organiserade brottslighetenLettström: Det var mitt fel men ändå inte mitt felKungens vänner – Anders Lettström

Intressant?

Media: DN1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, SVD1, 2, 3,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “En konspirationsteoretikers syn på maffiamordet på Markovic”

Kommentarer inaktiverade.