Stor fastighetsägare i Stockholm mördad

Den 51-åring som hittats mördad i sin bil var en större fastighetsägare i Stockholm. Tillsammans med sin bror Christian Arbinge var den skjutne Michael Arbinge en lika stor ägare av bostadsfastigheter i Stockholm som den mer kände Anders Bodin. I alla fall var de två bröderna det år 2009. Då tycks de ha ha haft ett gemensamt fastighetsbolag.

Mannen upptäcktes i sin bil av förbipasserande vid 13.30-tiden igår, lördag. Bilen stod då parkerad på Björnnäsvägen i Albanoområdet på norra Djurgården.  Enligt uppgifter i media ska den mördade mannen ha försvunnit redan i fredags.

Idag äger de två bröderna inte några bolag tillsammans utan deras fastighetsintressen finns i separata företag. Deras tidigare gemensamma företag ska också ha haft deras far som delägare. Michael Arbinge tycks också ha varit engagerad i andra typer av företagsverksamhet. Vid sin död tyck han ha varit delägare i tre aktiebolag, varav två fastighetsbolag.

Den mördade mannen är inte känd av polisen sen tidigare och ingen hotbild mot honom är känd enligt vad polisen säger.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements