La Reine-mannen åtalad för bedrägeri

Del 4 av 16 i serien Ekonomiska fifflare

Carl Gustafson eller Rolf Gustavsson som han hette en gång i tiden, Carl Vennung som han heter han idag, har åtalats för bedrägerier, bokföringsbrott och skattebrott. Det är inte första gången han figurerar i rättsliga sammanhang på detta sätt. Dessutom har han gjort det under en lång rad olika namn, han tycks byta namn som andra byter skjorta. Något som är vanligt bland den här typen av skurkar, bland fifflare och bedragare.

I den nu pågående härvan har Carl Vennung tillsammans med fyra medåtalade förskingrat pengar från ett 20-tal företag. Bland annat med hjälp av ett företag som företräddes av Carl Vennung. Han anses ha varit delaktig i planeringen av brotten som handlar om att de fyra medbrottslingarna köpt saker på kredit utan avsikt att betala.

Läs också: Fifflarna – La Reine-mannen

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Series Navigation<< Åtal för svindleri och insiderbrott i vinbolaget CefourFifflare och skattesmitare går fri >>
Advertisements

2 Replies to “La Reine-mannen åtalad för bedrägeri”

Kommentarer inaktiverade.