Dödsskjutning i Backa

Två män i 25-årsåldern sköts kring midnatt i närheten av Erikslundskolan (Wadköpingsgatan) i Backa-Röd. Den ene mannen avled och den andra blev skadad. Hur allvarliga den skottskadade mannen skador är förfaller fortfarande oklart.

I motsats till de två senaste morden med skjutvapen i Göteborg är detta mord med stor sannolikhet knutet till den pågående gängkonflikten i Biskopsgården. Den ena grupperingen i den konflikten har ju kopplingar till Backa. Bägge offren är dessutom kända av polisen som tidigare. En fras som visserligen kan innebära att de är kända för mindre brott och inget allvarligt. Men ofta ändå tyder på en koppling till nåt kriminellt nätverk. Dock inte alltid.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Dödsskjutning i Backa”

Kommentarer inaktiverade.