Lunden MC ordnar fest – man blir knivhuggen

2460478_origVid en fest i Rydet i närheten av Nödinge i Ale Kommun i lördags (igår) knivhöggs en man. Festen har med all sannolikhet anordnats av Lunden MC som har sin klubblokal just i Rydet och dessutom finns det en inbjudan till en fest på klubbens hemsida.

Den typen av fester är knappast något jag skulle gå på, eller ens bli inbjuden till. Men de är ganska vanliga och det är sällan de kantas av så allvarligt våld som vi nu sett i Rydet. Fast vi kanske i allmänhet tror att det är mer våld än det är. Eller så är det som vi andra tror, fast det når aldrig polisen. Våld men inte lika allvarligt som denna gång. Eller bara underliggande våld, hotfull stämning. Eller inte.

Chansen att polisen ska få nån rätsida på knivdådet förefaller dock ganska begränsad.

Läs också:

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Lunden MC ordnar fest – man blir knivhuggen”

Kommentarer inaktiverade.