Dubbelmord i Axelsberg i Stockholm

Två personer sköts på eftermiddagen idag till döds i Axelsberg  i södra Stockholm. Enligt en del uppgifter skedde morden i ett garage. Polisen är mycket förtegen om det hela, men verkar inte ha några spår efter nån förövare och vädjar till allmänheten om tips. Enligt Aftonbladet är det dock en man och en kvinna som blivit skjutna.

Det är ovanligt att kvinnor skjuts i gangsteruppgörelser, men allt annat tyder ju på en uppgörelse eller mord i den undre världen.

Fastigheten där två personer sköts ska enligt vissa uppgifter ägas av familjen Arbinges bolag. Michael Arbinge sköts själv ihjäl tidigare i år, närmare bestämt i mars. Det är osäkert om denna uppgift stämmer och osannolikt att det skulle finnas nån koppling.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements