Skjutvapenmord i Norrahammar utanför Jönköping

Natten till idag fick polisen i Jönköping larm om skottlossning i bostadsområdet Tallhöjden i Norrahammar. På brottsplatsen hittades två skjutna män, den ene avled på platsen och den andre är förd till sjukhus med svåra skador. Bägge de skjutna är enligt uppgift unga män.

Senare kunde två misstänkta mördare gripas i en bil som setts av vittnen på platsen. De greps i Skåne. Båda de gripna är under 18 år gamla:

-Vi fick ganska snabbt uppgifter om att två personer hade lämnat platsen i en bil och kunde genom polisarbete konstatera att fordonet var på väg söderut. Vi kunde med hjälp av kollegorna i Skåne få stopp på bilen, säger Tommy Thorngren, presstalesman på Jönköpingspolisen.

I bilen fanns tre män. Två av dem greps, misstänkta för mord och mordförsök. Båda är under 18 år och hemmahörande i Skåne. Den tredje medtogs för förhör.

Polisen är mycket förtegen om mordet och mordförsöket, men det hela verkar ju onekligen ha kopplingar till kriminella nätverk och gäng. Om det verkligen är så återstår dock att se.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements