Researchgruppen nominerad till Stora Journalistpriset

Martin Fredriksson och My Vingren från Researchgruppen tillhör de nominerade till Stora Journalistpriset tillsammans med Christian Holmén och David Baas från Expressen för att ha avslöjat näthatande politiker under valrörelsen.

Stora Journalistpriset

Researchgruppen har nominerats i klassen ”Årets avslöjande” där även Axel Gordh Humlesjö, Henrik Bergsten, Ali Fegan och Kepa Arizala är nominerade för Uppdrag Gransknings ”En skola för alla” samt Dan Josefsson och Jenny Küttim för boken ”Mannen som slutade ljuga” och TV-dokumentären ”Kvinnan bakom Thomas Quick”.

Motiveringen för Researchgruppens och Expressens nominering var:

”För att de med banbrytande men kontroversiella metoder har röjt hatets nätverk och visat nolltoleransens rätta ansikte.”

Intressant?
Media: EX, DN, Journalisten,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements