Mord i Sollentuna kopplat till Arbinge och Axelsbergsmorden

Mannen som igår sköts i sin Audi i Sollentuna är enligt uppgifter vän med en av dem som sköts vid dubbelmordet i Axelsberg. En man vid namn Hamid. Mordoffret i Sollentuna ska enligt olika uppgifter vara Elie R Messo. Kopplingen till mordet i Axelsberg är tydlig. Kopplingen till mordet på Arbinge är mindre tydlig och inte på något sätt säker. Mordet i Axelsberg skedde invid ett av Arbinges hus. Messo tycks tidigare varit inblandad och kanske fortfarande engagerad  i ett företag som sysslat eller sysslar med service åt fastighetsägare, ERM Invest.

Axelsbergsmordet kan ha varit en hämnd för mordet på Arbinge. Det mord som nu skett i Sollentuna kan vara fortsättningen på hämnden. Eller omvänt. En hämnd för hämnden.

Mordet i Sollentuna skedde genom att en silverfärgad Mercedes körde upp bredvid mordoffrets Audi och saktade ner, varefter fler skott avlossades. Gärningsmännen försvann snabbt från platsen. Den silverfärgade bilen har tyska registreringsskyltar.

4 män togs in till förhör av polisen. Ingen av dem är misstänkt för mordet. 2 befann sig på platsen för mordet och två stoppades i en trafikkontroll och togs in. 2 av männen är redan släppta. Den misstänkta bilen ska också ha hittats.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

PS. Kl 18:08. Även mordet på Rene Akofely den 14 maj i år uppges i media vara kopplat till de andra tre morden.

Advertisements