Vadå Lyft Göteborg?

Göteborgs-Posten kör ett slag projekt just nu. Lyft Göteborg heter det. Jag begriper inte riktigt syftet, men det har lett till ett antal ganska intetsägande artiklar om göteborgare som betytt mycket för Göteborgs utveckling under åren. Vill någon istället läsa artiklar med mer kött på benen så är Wikipedia såväl som sajten Det Gamla Göteborg bättre.

Dessutom ingår en mängd artiklar där kända göteborgare får framför mer eller mindre välunderbyggda önskningar om Göteborg i framtiden. En del bar förstås, men det mycket rent trams. Utöver det förekommer vinklade framställningar som vill ge ett sken av att alla göteborgare tycker som GP i frågan om stadsutveckling. Vill någon istället läsa mer intressanta kommerntare och planer när det gäller stadsutveckling och Göteborg så rekommenderas istället läsning av Yimby Gbg eller jatillträngselskatt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements