Gängmedlem i Bergsjön anhållen efter rå misshandel

I tisdags eftermiddag misshandlades en 55-årig brutalt på Galileis gata i Bergsjön. Enligt uppgift för att han bad två yngre män att inte röka cannabis på den plats där de befann sig. De yngre männen gav sig då på den äldre mannen, misshandlade honom grovt och har också eventuellt använt någon from av stickvapen mot honom. Den misshandlade mannen ligger svårt skadad på sjukhus men har kunnat höras av åklagare och polis.

En 30-åring har anhållits som misstänkt för misshandeln av den 55-årige mannen. Enligt uppgift anses 30-åringen tillhöra den yngre falangen inom det kriminella nätverk som anses finnas eller ha funnits i Bergsjön. I Likhet med vänner och bekanta till en av de unga män som sköts i Majorna nyligen hävdar vänner till 30-åringen att denne inte är medlem i nåt gäng. Dessutom menar de att det inte finns nåt kriminellt gäng i Bergsjön överhuvudtaget.

Förutom 30-åringen är ytterligare en ung man misstänkt dör delaktighet i misshandeln.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements