Fyra häktade för trippelmordet i Uddevalla

Idag är det omhäktningsförhandling för de två bröder, födda 1992 och 1993, som är misstänkta för morden på tre personer i Uddevalla. Polisen uppger att misstankarna mot dem stärkts och det torde därmed inte vara något problem för åklagaren att få dem omhäktade.

Omhäktningsförhandlingen gäller också en tredje ung man som är född 1993. Han greps ursprungligen för narkotikabrott men blev sen häktad för medhjälp till mord.

Den fjärde personen som är misstänkt för trippelmordet är en man, född 1992, som greps som misstänkt för grovt skyddande av brottsling, men som i torsdags häktades som misstänkt för medhjälp till mord.

–  Häktningsförhandlingen är nu avslutad och mannen häktades på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord, sade kammaråklagare Viktoria Karlsson vid Åklagarkammaren i Uddevalla efter att häktningsförhandlingen ägt rum i torsdags.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements