4 häktade för mordet i Kvillestaden

Två unga män har häktats som misstänkta för mordet på Väderkvarnsgatan i Kvillestaden, och två har häktats som misstänkta för grov misshandel. I alla fall en av de misstänkta sökte själv upp polisen då han var rädd för hämnd från det andra gänget i den konflikt detta handlar om. Tre av de häktade är födda 1995 och en 1994.

Alla de häktade anses ha kopplingar till Friskvädersnätverket och de är skrivna i Norra Biskopsgården. Den mördade 53-årige mannen var för sin del pappa till en ung man som anses tillhöra Vårvädersligan.

Det finns enligt uppgifter kopplingar mellan detta mord, morden på Vårväderstorget och de personer som gripits för grova vapenbrott i Majorna.

Även mordet på Gunnaredsterrassen i Angered har kopplingar till de motsättningar som de tre nämnda händelserna hör ihop med även om en direkt koppling tycks saknas.

Läs också:

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements