Man nedskjuten i Gamlestaden

En man i 25-årsåldern sköts i går kväll (onsdag) på flera ställen i kroppen och är allvarligt skadad. Gärningsmannens kulor ska enligt uppgift ha träffat i bröstet och ansiktet. Skottlossningen skedde på Generalsgatan i Gamlestan. Mannen är allvarligt skadad och vårdas på sjukhus

Två män i svarta kläder stod enligt vittnen och väntade med en svart moped. Den skjutne kom gående från hållplatsen och då började det två väntande männen skjuta varvid den attackerade mannen försökte ta sig tillbaka mot hållplatsen och sedan istället in i en affär på Stallmästargatan. Männen på mopeden fortsatte skjuta tills pistolen klickade. Det fanna i området många vittnen när skjutningen inträffade.

Den skjutnes identitet är känd, han har tidigare haft koppling till kriminella gäng i Angered och Bergsjön men sk idag vara bosatt någon stans på Hisingen. Allt i fallet tyder på en uppgörelse i Göteborgs undre värld.

Läs också:

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements