Exploderande bil dödade minst tre

Kring 17:20 igår eftermiddag exploderade en bli i närheten av brandstationen i Torslanda. Flera tidiga rapporter talade om bilolycka, men det verkar inte sannolikt. Vittnesuppgifter hävdar bestämt att bilen exploderade. Tre personer har dött medan en person från bilen, en liten flicka med livshotande skador, förts till sjukhus. Enligt uppgifter i Aftonbladet ska flickan senare ha avlidit på sjukhuset.

Orsaken till att bilen exploderade är ännu oklar, men en bomb av något slag är ett alternativ. Var det en bomb som orsakade explosionen ligger det ju nära tillhands att misstänka ett gängrelaterat dåd som i så fall uppenbarligen också drabbat människor som knappast haft med kriminell gängverksamhet att göra. En förundersökning har inletts gällande brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements