Göteborg: Kidnappad 27-åring hittad död

Den 27-årige man som misshandlades och kidnappades i Kobbegården i torsdags har hittats död i naturen nära Sisjön som inte ligger långt från platsen där han kidnappades. Polisen har hela tiden befarat att han dödats. Mannen var bosatt i Alingsås.

Tre personer är anhållna som misstänkta för människorov (kidnappning), två män och en kvinna. De två männen har koppling till Red & White Crew, en supporterorgansiation för Hells Angels. Den yngre av dem som tidigare uppgetts ha varit medlem verkar fortfarande vara medlem och den äldre av dem som tidigare dömts för liknande brott har länge rört sig i kretsarna kring Hells Angels MC. Mannen ska dock dock aldrig ha varit medlem i Hells Angels eller Red & White Crew. Polisen har misstankar om att det kan finnas fler inblandade personer.

En av Hells Angels lokala Göteborgsavdelningar har sin lokal relativt nära Kobbegården och Sisjön. Det är Hells Angels West Rock City som har en lokal i ett närbeläget industriområde, enligt uppgift Högsbo industriområde.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements