Sköts på väg till fotbollsträning

Igår kväll sköts en 26-årig man ihäl vid Sjumilaskolan i norra Biskopsgården. Han levde när han påträffades men avled senare på sjukhuset. Enligt polisen sköts han på nära håll. Han är inte känd av polisen sen tidigare och det är inte känt om skjutningen har koppling till den pågående gängkonflikten i Biskopsgården. Det vanliga är att skjutningar har med den undre världen att göra även om det numera även förekommer en del andra skjutningar.

Den skjutne var enligt uppgifter på väg till fotbollsträning vid tillfället. En moped sågs lämna mordplatsen strax efter skjutandet men polisen är osäkra på om det vara mördaren/mördarna eller personer som skämts av skottlossningen. Trots det är det för närvarande polisens enda spår.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements