Hycklaren Alice Teodorescu

I en ledare i GP skriver Alice Teoderescu att det Sverige hennes familj flydde till inte finns längre. Förtroendet för politiker, myndigheter och med människor brys ner skriver hon. Hon känner sig uppgiven.

Problemet är att det är personer med hennes åsikter, anhängare av ökade klassklyftor, privatiseringar, nedskärningar och avregleringar som skapat det samhälle som lett till mer organiserad brottslighet och dålig social integration. Ett samhälle där våldet visserligen har minskat i mer än 20 år,men där våldet samtidigt förändrats.

Nyliberaler och nykonservativa har i sin iver att avreglera och privatisera skapat ett samhälle där organiserad brottslighet fått det lättare, där fattigdom breder ut sig och klassklyftor ökar. Alice Teodorescu tycker att denna politk är bra, men uppenbarligen gillar hon inte konsekvenserna.

Det är utan tvekan ett enormt hyckleri från Teodorescu när hon inte erkänner att den politiska linje hon företräder är den som skapat det samhälle hon nu säger att hon känner sig uppgiven inför. Det är sådana som Teoderescu som skapat problemen.

Läs mer:

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Hycklaren Alice Teodorescu”

  1. Jag reagerade också på den ledaren. Är väl också värt att nämna att det hon vill ha sagt men inte säger är ju att hon tycker det är invandrarnas fel och då särskilt fattiga som inte är som henne

Kommentarer inaktiverade.