Bandidos-ledare skriver bok

Mehdi Seyyed var en av de personer som grundade den första lokala avdelningen (chapter) av Bandidos MC i Göteborg år 2002. 2009 dömdes han till sju år fängelse för att tre år tidigare, 2006, ha beställt sprängningarna av två bilar i Göteborg. Den ena i Hisings-Backa, den andra vid Vasaplatsen i centrala stan.

Mehdi Seyyed släpptes fri i juni 2014 efter att avtjänat en del av sitt fängelsestraff. Han var från starten till att han hamnade i fängelse president för Bandidos MC ena chapter i Göteborg. Under fängelsetiden var han bara vanlig medlem.

Efter att han släpptes fick han en topposition inom europeiska Bandidos. Han utsågs nämligen till Sargento de armas på Europanivå, vilket innebär att han är Bandidos säkerhetsansvarige i Europa. Han ska enligt GT fortfarande ha denna position.

Nu skriver Mehdi Seyyed enligt GT på en bok som ska ha titeln ”Mammas son BANDITEN”. Han skriver inte boken själv utan har sin advokat Arash Raoufi som medförfattare. Boken ska ges ut i mars nästa år på förlaget Nygren & Nygren. Förlaget vill inte kommentera uppgifterna men enligt GT har de bekräftat att en bok är på gång. Bkone fisnn dessutom redan till salu på bokförsäljningssajter.

Arash Raoufi är anställd hos Hurtig and partners. Han har tidigare också figurerat i samband med migrationsärenden och den så kallade Instagramrättegången där han var målsägandebiträde.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Köp boken från Adlibris

Köp boken från Bokus

Advertisements

3 Replies to “Bandidos-ledare skriver bok”

  1. Man får känslan att stora delar av det inhemska bokutbudet numera består av självförhärligande skräp och kändisar som skriver kokböcker.

Kommentarer inaktiverade.