Skottlossning ledde till ingripande av nationella insatsstyrkan

Natten till idag (söndag) rapporterades det om en skottlossning i anslutning till en lokal på Stockholmsvägen i Norrköping. En privatperson som hört skotten larmade polisen vid 4-tiden. I anslutning till platsen där skottlossningen rapporterades hittades en skottskadad man. Polisen grep 7 personer. Några av dem, tre män som är 36, 38 och 41 år gamla, misstänks för försök till mord och grovt olaga hot. Den skjutne mannen i 30-årsåldern är känd av polisen sen tidigare. I föreningslokalen fanns ytterligare ett antal personer som vägrade komma ut.

Vid 11-tiden på dagen sattes därför polisens nationella insatsstyrka in mot den aktuella lokalen på Stockholmsvägen. Ytterligare ett antal personer, enligt polisen minst 7 stycken, greps som misstänkta för inblandning i skottlossningen. En av de gripna hade en lätt sårskada och fördes till sjukhus. Lokalen som insatsen genomfördes mot har enligt polisen en koppling till organiserad brottslighet. Därefter har ytterligare personer gripits i ärendet och antalet gripna är totalt 18 personer.

På Stockholmsvägen där polisen gjort ingripanden ligger Hells Angels lokal i Norrköping. Det är oklart om den lokalen och mc-gänget har med skottlossningen och polisinsatsen att göra eller inte.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Skottlossning ledde till ingripande av nationella insatsstyrkan”

Kommentarer inaktiverade.