Vackert, men jag tycker inte om det

Så har då snön kommit. Inte så jättemycket, men ändå. Det är vitt ute. Det är vackert, men det är kallt och det blåser en del. Jag gillar det inte. Blåsten gör att det inte ligger snö överallt utan bara på en del ställen. Barn lär dock gilla det. Barnbarnen och syskonbarnen kan ha kul i snön.

Det är ljusare ute, mörkret har fått ge vika något. Dels har utvecklingen redan vänt, vi är på väg mot längre dagar och ljusare tider. Men mest betyder förstås snön som fallit i natt och dimmigheten/molnigheten som reflekterar stadens ljus. Men ändå, jag gillar det inte. Vill ha värme, inte kyla. Det dock är ännu för mörkt för ett foto.

Lite motion lär det också bli. Det är en fördel med snö. Det ger lite fysisk träning. Skottning av lång gång, trottoar och parkeringsplats. Tar en liten stund. Det är förstås bra. Men också jobbigt. Utan snö så slipper en skotta. Också något att glädjas åt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements