Man i 25-årsåldern ihjälskjuten i Malmö

Igår kväll strax efter halv nio fick polisen i Malmö larm om skottlossning på Eriksfältsgatan i Nydala. En man i 25-årsåldern sköts i eller precis utanför sin bil. En ruta på mannens bil var sönderskjuten men det kan ändå vara så att mannen sköts på gatan utanför bilen. Vissa vittnesmål uppger att fyra män sågs springa därifrån strax efter skjutandet. Mannen fördes i en privat bil till sjukhuset.

Den skadade mannen avled på sjukhuset till följd av sina skador. Det är uppenbart att skjutningen är gangsterrelaterad men om den är kopplad till mordet på en känd medlem i M-falangen för nån vecka sen är lite oklart. Men det finns uppenbara likheter i själva utförandet även om mordet på mannen med anknytning till M-falangen tycks har varit mer proffessionellt utfört.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements