23-åring skjuten i Bredäng i södra Stockholm

Igår kväll vid femtiden sköts en ung man till döds på Eksätravägen i Bredäng, vilket ligger i södra Stockholm. När polisen kom till platsen var mannen vid liv, men avled senare på sjukhuset. Ett skott från skjutningen gick igenom fönstret på en lägenhet i närheten.

Flera vittnen ringde in skottlossningen och de såg också en mörk bil lämna platsen. Senare hittades en mörk bil brinnande på Hallinge Gårdsväg norr om Salem. Om det är flyktbilen eller inte vill polisen inte kommentera.

Den skjutne mannen som enligt uppgift heter Akis Sampson Tiritidis är tidigare inte dömd för några allvarliga brott men var misstänkt för inblandning i ett rån mot City Gross i Kungens kurva år 2013. Han åtalades dock inte för detta då han inte kunde knytas till brottet.

Allt tyder på en uppgörelse i en undre världen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “23-åring skjuten i Bredäng i södra Stockholm”

Kommentarer inaktiverade.