Ung man hittad skjuten i Södertälje

En man född 1997 anträffades skjuten i en bil på Klotvägen i Södertälje efter ett mordlarm till polisen vid halvtretiden på natten mot söndagen. Första polispatrull på plats vidtog livräddande åtgärder under färden till sjukhus. Hans liv gick dock inte att rädda.

Den unge mannen dödförklarades vid ankomsten till sjukhuset. Anhöriga är underrättade. Förundersökning om mord är enligt polisen inledd.

Det hela liknar onekligen en avrättning i kriminella kretsar men polisens fortsatta utredning kommer säkerligen att visa om det handlar om det eller inte. Två personer hat förts till polisstationen för att höras som vittnen. De är inte misstänkta för brott.

Klotvägen verkar ligger i ett villaområde, på kartan betecknat som Västertälje. Det är dock inte långt från Geneta, ett välkänt miljonprogramsområde med hyreshus.

Intressant?
Bloggat om: , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Ung man hittad skjuten i Södertälje”

Kommentarer inaktiverade.