Systerson till bröderna Moussa mördad i Södertälje

Familjen Moussa i Södertälje blev välkänd i Sverige då två män, bröderna Eddie Moussa och Jacob Moussa, i familjen mördades. Eddie Moussa var en lokalt känd fotbollsspelare. De mördades då ytterligare en bror, Danny Moussa, försökt bygga upp en kriminellt nätverk i konkurrens med det dominerande kriminella nätverket i Södertälje som kallas Södertäljenätverket eller Syrianska Brödraskapet.

Så småningom dömdes 17 personer i rättegångar kopplade till dubbelmordet på bröderna Moussa. Idag sitter bara tre av de dömda kvar i fängelse.

Nu har det hela eventuellt fått en fortsättning. En 18-årig systerson till bröderna Moussa vid namn Ellia Tamer sköts nyligen ihjäl. Andra teorier om mordet på Tamer handlar om att det har koppling till Västbergarånet. Oavsett vilket så handlar det om saker som 18-åringen omöjligen kan ha varit inblandad i. Han var helt enkelt för ung när dubbelmordet eller Västbergarånet skedde.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements