Två män i Borås skjutna

Två unga män sköts på Hässleholmen i Borås under onsdagskvällen, men ingen av dem fick allvarliga skador. En av dem ska ha träffats i handen och den andre i ryggen. Den senare mannen klarade sig då han bar skottsäker väst (skyddsväst).

Enligt uppgifter till Borås Tidning kan skottlossningen ha skett på Våglängdsgatan. Polisen uppger dock att det är okänt var de befann sig när skottlossningen skedde. Händelsen nådde polisen efter att peronal på Södra Älvsbogs sjukhus rapporterade att en ung man med misstänkt skottskada sökt vård.

Bägge männen är sedan tidigare kända av polisen. De är 18 respektive 21 år samt från Borås. En av dem står för närvarande åtalad för ett mycket uppmärksammat dåd och  anses ha band till ett av gängen som varit involverat i en konflikt bland kriminella i Borås som kopplas till en rad allvarliga brott.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements