Lamotte är upprörd över att föräldrar hotar med polisen

Vilket ju inte är speciellt upprörande. Det upprörande är ju att föräldrar hotar överhuvudtaget. Det finns ingen anledning att hota sin barn när en vill att de ska följa med hem eller göra något annat än det som de just i ögonblicket gör.

Klarar inte föräldrarna av att argumentera med barnen och få dem att följa med hem från lekplatsen, förskolan eller vad det nu vara månde så finns det väl antagligen ingen speciellt bra anledning till att avbryta det pågående. För fanns det en bra anledning så kan jag inte se att det skulle vara något problem att få barnen att hänga med.

Men så långt tänker inte Joakim Lamotte. För honom är det helt okej att föräldrarna hotar barnen, bara de inte hotar med polisen, för då är det synd om polisen. Inte synd om barnen. Hur tänker karln egentligen?

Sen har han dessutom fel i sak när det gäller polisen, våld mot polisen och hot mot polisen. Det finns faktiskt inte ett enda område i Sverige där polisen inte kan gå in, röra sig eller åka in i. Att det skulle finnas såna områden är en skröna, en modern saga om troll som sprids av en annan sorts troll. Nättroll som Joakim Lamotte.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements