En man och en tonåring med koppling till Vårvädersligan häktade

Efter skjutningen på Sommarvärdersgatan på midsommarafton greps två personer mycket snabbt. Ytterligare tre hämtades till förhör men det rörde sig om målsägare och vittnen. De två gripna har nu blivit häktade.

Det handlar om en 16-åring och en 24-åring med koppling till Vårvädersligan. Åldrarna stämmer in på två yngre syskon till en känd ledare i Vårvädersligan, Eddie Jobe. Uppgifterna om detta är dock än så länge obekräftad så det är oklart om det verkligen rör sig om två yngre Jobe-bröder. Eddie Jobe själv sitter häktad som misstänkt för häleri.

En annan ledare, Berat Kastrati, är dömd till 5 års fängelse för förberedelse till mord och två personer som troligen hyrts in för att begå ett mord men sköt fel person sitter häktade som misstänkta för mord.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements