Tillslag mot Hells Angels i Märsta?

Stockholmspolisen genomförde under gårdagen flera husrannsakningar i Märsta-området. Polisen har enligt vad de uppger agerat i ett ärende som rör inhemsk organiserad brottslighet och det hela har ingen som helst koppling till terrorism.

Enligt Expressen och Märsta.nu så handlar det om ett tillag mot lokaler och personer med kopplingar till Hells Angels. Det är dock inget polisen vill bekräfta. Ett stort område på Västra Bangatan i Märsta omringades av polisen vid tvåtiden på eftermiddagen. Strax innan dess greps en person. Piketpolisen deltog i insatsens. Polisen gick därefter in i minst två lägenheter och ett garage. Ytterligare en person greps, oklart var och hur.

På kvällen spärrades senare ett större område kring en parkering på Västra Bangatan av och en lastbil undersöktes. Polisens bombgrupp var närvarande vid undersökningen. Aftonbladet uppger att det handlar om ett vapenärende och att det kan ha funnits sprängämnen med i bilden. Närvaron av polisens bombgrupp tyder onekligen på samma sak.

Polisen är fortsatt förtegen om ärendet men det klarnar nog framåt dagen eller imorgon.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
Gilla Anders_S på Patreon!