Mord i Akalla och Kista

På en camping i nordvästra Stockholm, invid Akallalänken, mördades en man med 15 knivhugg vi lunchtid igår, måndag. Han var vid liv när han hittades, men mycket allvarligt skadad och dog senare på sjukhus. Det fanns vittnen till händelsen men polisen har inte gripit någon misstänkt. Den mördade ska ha varit ny på campingplatsen och identiteten på honom är okänd. Det hela låter som ett klassiskt fyllemord, kanske ett mord bland gästarbetare eller tiggare. Att det skulle vara ett gangstermord, typ hämnd eller avrättning är däremot osannolikt.

Ett mord i Kista i samma del av Stockholm bär dock helt prägel av ett mord bland kriminella, ett gangstermord. Vid sextiden hördes skottlossning och en man hittades blodig. När polisen anlände var han död. Han verkar ha skjutis med flera skott även om polisen inte medgivit att det faktiskt handlar om en skottlossning. Den skjutne föddes 1992, hans namn är Sifat Ahmmad och han är från Tensta. Att det skulle finnas något samband med mordet i Akalla verkar helt osannolikt. Ett samband med ett tidigare mord i Tensta är då troligare.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements