Barn dog i lägenhetsexplosion i Biskopsgården

I ett flerfamiljshus på Dimvädersgatan inträffade någon form av explosion vid tretiden på natten. Skador i trapphus och i delar av en lägenhet konstaterades av polisen när de anlände. Flera personer befann sig i lägenheten vid explosionen. Ett allvarligt skadat barn i åttaårsåldern kördes med ambulans till Östra sjukhuset och avled senare på sjukhuset.

Det är oklart vad som inträffat. Dörrknackning pågår i närområdet och förhör hålls.

För nästan ett år sen inträffad också en explosion på Dimvädersgatan. Då i ett hus där en av de misstänkta för morden på Vår Krog & Bar på Vårväderstorget bor. Den gången hade en granat kastats mot en lägenhet men träffat väggen och orsakat skador på flera lägenheter och ytterväggar. Om det hela hade med mordet på Vårväderstorget att göra är oklart.

Om de två olika explosionerna har något samband är dock oklart och kanske inte ens sannolikt.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements